De Klussenier Robert Westerman

De Klussenier Robert Westerman
De Klussenier Robert Westerman

Peperstraat 6a
8601 CH Sneek

Dien uw aanvraag in »

0515 33 52 44
06 2903 4093
robertwesterman@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 62724800

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Ik ben Robert Westerman en ik ben met mijn klusbedrijf De Klussenier Robert Westerman beschikbaar voor alle werkzaamheden, verbouwingen en renovaties in en rondom uw woning. Heeft u een verbouwing of renovatie op de planning staan? Neem dan gerust contact met mij op.

Bouwen en verbouwen is mij met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan ben ik al bezig met het maken van mooie dingen. Eerst samen met mijn vader en later uiteraard zelfstandig. In mijn vrije tijd was ik altijd bezig met het verbouwen en renoveren. Zo heb ik een complete Bed & Breakfast verbouwd en was ik altijd bij vrienden en bekenden aan het werk om ze te helpen bij verbouwingen.

Door mijn veelzijdigheid ben ik in staat om het overgrote deel van alle werkzaamheden die komen kijken bij een verbouwing en of renovatie in en rondom uw woning uit te voeren. Toch heb ik werkzaamheden die ik het liefste uitvoer. Dat zijn complete verbouwingen en renovaties, grotere interieur projecten en maatwerk timmerwerk zoals het maken van meubels en tuinhuizen ontwerpen en maken.

U kunt bij mij rekenen op een aantal zekerheden. Het belangrijkste in mijn werk vind ik netjes en nauwkeurig werken. Verder haal ik veel voldoening uit het realiseren van de wensen van u als klant. Een blije en tevreden klant is waarvoor mijn klusbedrijf staat.

Bent u nieuwsgierig geworden wat ik voor u kan betekenen en voor u kan maken? Neem gerust contact op om een kennismakingsgesprek te plannen. Ik kom graag bij u langs om uw wensen en behoeften door te spreken. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte, ik bereken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Sneek voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Zolder verbouwen
  • Timmerwerk
  • Dakraam plaatsen
  • Isoleren

Beoordelingen van klanten

Prettig, denkt ook mee in praktische oplossingen met oog voor het eindresultaat.Evert uit Oudeschoot
Snelle reactie, snelle actie. Zorgvuldig gewerkt en bovendien uiterst vriendelijk!R uit Leeuwarden
Robert is een betrouwbare vakman die goed werk levert, meedenkt en zijn afspraken nakomt! Bovendien is hij heel prettig om mee om te gaan! Voor een volgende klus ga ik hem zeker weer vragen!Gerlinde uit Franeker
Ben heel erg tevreden.Een vriendelijk persoon,die ook met mij heeft meegedacht over diverse mogelijkheden.Een echte aanrader !Peggy uit Heeg
De klus is goed uitgevoerd. Ik ben erg tevreden. Doordat ik een aanpassing in mijn douche wilde ipv nieuw,duurde het al met al langer dan gepland. Maar alles uit de offerte is prima uitgevoerd, zonder meerkosten.Klasien uit Oranjewoud

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...